Zoeken

GEZONDHEIDSPRAKTIJK TE LINTELO, gevestigd te Oudenbosch

Edelstenen, Healing en Gezondheid

De innerlijke werking van edelstenen en bloesem-remedies, een consult met Jane te Lintelo.

 

Edelstenen en bloesems doen je lichtfrequenties verhogen en daarmee automatisch je schaduwkanten verdwijnen. Als het ware dieper thuiskomen bij je authentieke zelf.

Het consult is gericht op een speciaal door u uitgekozen wens voor heling van innerlijke kwetsbaarheid, ongewenste emoties, angsten of bezorgdheid, of lichamelijke ongemakken en allerlei klachten die maar niet weg willen gaan.

 

Jane test eerst op het lichaam om energie blokkades op te sporen. Vervolgens test zij edelstenen en/of bloesems uit die het meest passen bij de heling van lichaam en geest.

Ruim 30 jaar is Jane zich aan het verbinden met de innerlijke heling van edelstenen en bloesems. Haar passie daarvoor is enorm, en samen met haar intuïtieve gave zijn haar cliënten verbaasd over haar trefzekerheid en rake typeringen.   

Tarief op aanvraag.

                                             EEN AFSPRAAK MAKEN
Jane te Lintelo 
Stuur een whatsapp bericht naar 0612161602 (niet bellen) of stuur een email met uw mobiele tel nr. naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 
Ik neem daarna contact met u op om nader af te stemmen.

 

 


Deel deze pagina met je netwerk:

Aanvullende gegevens