Zoeken

PRAKTIJK TE LINTELO, arts voor Mind-Body Geneeskunde, Natuurgeneeskunde en Homeopathie, gevestigd te Den Haag en Oudenbosch

Bioresonantie-Therapie, VegaCheck & Magneetveld Resonantie

Bioresonantie-Therapieën zorgen voor een optimale doorstroming en herstel van uw cel-energie, en daarmee voor een beter natuurlijk functioneren van uw stofwisseling op ieder niveau.

 

Bioresonantie-Therapie voor thuisgebruik met de Healy voor lichamelijke & geestelijke gezondheid - welzijn & balans

In onze praktijk hebben wij beschikking over het nieuwste en meest geavanceerde bioresonantie systeem de 'Healy' gebaseerd op de TimeWaver, waarmee Frequentie-Therapie en Aura-Behandelingen kunnen worden ingezet. 

In principe bestaat de mogelijkheid om de Healy voor thuisgebruik zelf aan te schaffen. Indien u daar interesse in heeft kunt u bij ons desgewent daar informatie over vragen.

link: Healy

link: Electro-Medicine Dr Nino Nina

link:  We've Found The Magic Frequency Tesla

 

 

NB: Vegacheck en Magneetveld alleen in Oudenbosch!

VegaCheck diagnose van het hele lichaam. Via 6 elektrodes krijgen we een indruk van de celenergie, het herstelvermogen, de conditie van de organen, de verzuringsgraad, de spierspanning, neiging tot allergie of zware metalen belasting, stress belasting van het zenuwstelsel etc. 

De Vega-Check diagnose wordt vaak ingezet bij het begin van een natuurgeneeskundige behandeling, en later in het behandelingstraject om de voortgang /verbetering vast te stellen, en is onderdeel van een consult. De hele procedure neemt ongeveer 20-25 min in beslag, wordt uitgevoerd met blote voeten en rustig zittend. De resultaten worden daarna uitgeprint ter beoordeling aan de arts, die daardoor op een juiste manier de behandeling kan starten. Bij een goede anamnese en gericht lichamelijk onderzoek is de Vega-Check vaak overbodig.

 

Magneetveld Resonantie Therapie met het eMRS systeem van Vita-Life: een natuurlijke methode voor meer energie en een prikkel tot algemeen herstel. Als ondersteuning van iedere andere vorm van therapie.

 

Hoe gaat de Magneetveld Resonantie Therapie in zijn werk:

U ligt ontspannen op de behandelbank op een magneetmat. Met een vinger-sensor wordt de hart-coherentie bepaald en deze geeft een feedback signaal voor een aanpassing van het magneetveld. Deze behandeling zorgt voor een betere vasculaire doorstroming van de bloedvaten. De behandeling wordt als zeer ontspannen en aangenaam ervaren. Deze therapie is een ondersteuning bij iedere andere vorm van therapie.

 

Resultaten die met regelmaat worden waargenomen:

  • Verbetering van de bloedcirculatie en daardoor een beter zuurstoftransport tot in de kleinste bloedvaten 
  • Meer vitaliteit op een natuurlijke wijze
  • Ontspanning en verbetering van de slaap
  • Een betere concentratie
  • Verbetering van de bot-opbouw bij osteoporose van de ouder wordende mens

 

Magneetveld therapie:

Pulserende elektromagnetische velden (pemf) kunnen in juiste dosering (de juiste veldsterkte, frequentie en modulatie) de functie van elke cel stimuleren en daarmee de gezondheid op ieder niveau verbeteren.

 

Bio-feedback sensor:

Het eMRS systeem bevat een uniek biofeedback component: via een vingersensor wordt continu een analyse gemaakt van de Hart Ritme Variatie (HRV). Tijdens de behandeling stuurt deze continu de dosering bij op het gewenste niveau.

 

 

Klik hier op onze afsprakenpagina.

 

 Deel deze pagina met je netwerk:

Aanvullende gegevens