Zoeken

Praktijk Te Lintelo, arts voor Homeopathie en Natuurgeneeskunde, gevestigd te Oudenbosch en Den Haag

VegaCheck & Magneetveld Resonantie Therapie in Oudenbosch

'wij ondersteunen mensen met een niet-optimale gezondheid of een dreigende burn-out om er snel weer bovenop te komen' 

 

VegaCheck van het hele lichaam. Via 6 elektrodes krijgen we een indruk van de celenergie, het herstelvermogen, de conditie van de organen, de verzuringsgraad, de spierspanning, neiging tot allergie of zware metalen belasting, stress belasting van het zenuwstelsel etc. 

 

Magneetveld Resonantie met het eMRS systeem van Vita-Life: een natuurlijke methode voor meer energie en een prikkel tot algemeen herstel. Als ondersteuning van iedere andere vorm van therapie.

 

Hoe gaat de Magneetveld Resonantie in zijn werk:

U ligt ontspannen op de behandelbank op een magneetmat. Met een vinger-sensor wordt de hart-coherentie bepaald en deze geeft een feedback signaal voor een aanpassing van het magneetveld. Deze behandeling zorgt voor een betere vasculaire doorstroming van de bloedvaten. De behandeling wordt als zeer ontspannen en aangenaam ervaren.

 

Resultaten:

  • Verbetert  de bloedcirculatie:  optimaal zuurstoftransport tot in de kleinste bloedvaten 
  • Vitaliteit op een natuurlijke wijze
  • Geeft ontspanning en verbetert de slaap
  • Verbetert de concentratie
  • Verbetert de bot-opbouw bij osteoporose
  • Verbetert het uithoudingsvermogen

 

Magneetveld therapie:

Pulserende elektromagnetische velden (pemf) kunnen in juiste dosering (de juiste veldsterkte, frequentie en modulatie) de functie van elke cel stimuleren en daarmee de gezondheid op ieder niveau verbeteren.

 

Bio-feedback:

Het eMRS systeem bevat een uniek biofeedback component: via een vingersensor wordt continu een analyse gemaakt van de Hart Ritme Variatie (HRV). Tijdens de behandeling stuurt deze continu de dosering bij op het gewenste niveau.

 

 

Klik hier op onze afsprakenpagina.

 

 Deel deze pagina met je netwerk:

Aanvullende gegevens