Zoeken

GEZONDHEIDSPRAKTIJK TE LINTELO, gevestigd te Oudenbosch

Klassieke Homeopathie en een eigen Huis-apotheek

 

Een afspraak met Paul te Lintelo - Klassieke Homeopathie Oudenbosch - en een eigen Huis-apotheek 

 

Paul te Lintelo heeft zich sinds zijn 22e jaar verdiept in de klassieke homeopathie, hij volgde de opleiding tot arts aan het Leids Universiteit Medisch Centrum en behaalde zijn bull in 1978. Vervolgens studeerde hij aan het Royal London Homeopathic Hospital, waarna hij zich vestigde als arts voor klassieke homeopathie te Den Haag.

Hij beschikt over een rijke praktische ervaring en intuïtieve gave om de mens in zijn geheel te zien, en zoekt met u mee naar de diepere oorzaken van uw klachten.

U kunt bij hem terecht voor een homeopathisch advies, waarbij aandacht wordt geschonken aan een totaalbeeld van Lichaam, Ziel en Geest.

Vooral ook als u uw klachten en gezondheidswensen wilt zien vanuit een holistische alomvattende visie.

Hij luistert in alle rust en met speciale aandacht naar alle details van uw ziekte en uw wensen.

U kunt voor homeopathie terecht voor nagenoeg al uw klachten ook als de oorzaken onbekend zijn. Homeopathie gaat goed samen met uw reguliere behandeling en medicatie.

Homeopathie heeft zicht de laatste jaren wetenschappelijk goed op de kaart gezet en kent honderd duizenden gekwalificeerde artsen en therapeuten wereldwijd. 

 
 

                                             EEN AFSPRAAK MAKEN
 
 
Stuur een whatsapp bericht naar 0612161602 of bel (en laat dan een boodschap achter in de voicemail) of stuur een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  
 
Wij nemen daarna contact met u op om nader af te stemmen.
 

Praktijkadres: Franciscuslaan 11, 4731 TZ Oudenbosch, 100 meter vanaf het NS-station. parkeren gratis in de straat.  

 
NB. Bent u een beginnende homeopaat en zoekt u een mentor/ supervisor voor uw praktijk in de klassieke homeopathie, neem dan contact op met onze praktijk.
 
 

  

Homeopathische zelfmedicatie bij eerste hulp en kleine ongemakken 

 

Koop een homeopathische huis-/reis-apotheek .....

Homeopathie biedt de mogelijk om met een ‘huis of reis-apotheek’ in huis zelf direct een behandeling in te zetten bij tal van acute klachten.

Zoals bij koorts, griep, verstuiking, keelpijn, bronchitis, hoest, blaasontsteking, diarree, oorontsteking, maagpijn, misselijk,  buikpijn, menstruatie klachten, huidaandoeningen, steenpuisten, etc etc.

Ik kan als voorheen (meer dan 45 jaar) homeopathisch arts niet genoeg benadrukken hoe direct en krachtig homeopathie werkt in bovengenoemde spoedeisende gevallen.

Disclaimer: LET WEL, het is eerste-hulp en het ontslaat u niet om tijdig geneeskundige hulp in te roepen van uw huisarts of specialist.

 

Waar koopt u een homeopathische huis-/reis-apotheek?:

Kijk op de ledensite van Vereniging Homeopathie voor een handleiding eerste-hulp homeopathie : https://www.vereniginghomeopathie.nl/ledenvoordelen/ 

De Hahnemann apotheek in Heiloo heeft een goede eerste-hulp apotheek in de aanbieding : https://webshop.hahnemann.nl 

Voor een huisapotheek van het merk Helios (UK) kijk bij boekhandel Merlijn/testdozen aanmerkelijk (goedkoper): https://www.merlijnboekhandel.nl/test-boxes

Zo duur hoef het dan niet te zijn, 36 middelen vanaf ongeveer 42€ (Helios) en 130€ (VSM)- let wel u geniet bij VSM 30€ ledenvoordeel als u lid bent van de Vereniging Homeopathie (voor 41€ per jaar met vele andere voordelen).

Koop tegelijk ook een boekje over eerste hulp homeopathie voor de nodige informatie.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Deel deze pagina met je netwerk:

Aanvullende gegevens