Zoeken

PRAKTIJK TE LINTELO, gevestigd te Voorburg / regio Den Haag en Oudenbosch

Homeopathie

 

Zelfzorg homeopathie of een klassiek homeopathisch consult

 

U kunt bij mij ook terecht voor een traject klassieke homeopathie, waarbij 'de hele mens' centraal staat en waarbij samen met u gezocht wordt naar de diepere oorzaken achter uw klachten die maar niet over willen gaan. 

Klassieke homeopathie is mijn specialisatie  met een meer dan 40-jarige ervaring.

Zie bij menuknop links boven: Consult aanvragen

 

 Zelfzorg-homeopathie: een homeopathische huis of reis-apotheek

Homeopathie biedt de mogelijk om met een ‘huis of reis-apotheek’ in huis zelf direct een behandeling in te zetten bij tal van acute klachten en ongemakken.

Zoals bij koorts, griep, verstuiking, keelpijn, bronchitis, hoest, blaasontsteking, diarree, oorontsteking, maagpijn, misselijk,  buikpijn, menstruatie klachten, huidaandoeningen, steenpuisten, etc etc.

 

Kijk op de ledensite van Vereniging Homeopathie voor een handleiding eerste-hulp homeopathie : https://www.vereniginghomeopathie.nl/ledenvoordelen/ 

De Hahnemann apotheek in Heiloo heeft een goede eerste-hulp apotheek in de aanbieding : https://webshop.hahnemann.nl   

 

En als u er niet uitkomt en advies of begeleiding nodig hebt bij uw acute aandoening, dan is er uw homeopathische arts om te raadplegen middels een online of telefonisch/email consult.

Disclaimer: LET WEL, het is eerste-hulp en het ontslaat u niet om tijdig geneeskundige hulp in te roepen van uw huisarts.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Deel deze pagina met je netwerk:

Aanvullende gegevens