Zoeken

GEZONDHEIDSPRAKTIJK TE LINTELO, gevestigd te Oudenbosch

Klassieke Homeopathie

 

Een afspraak met Paul te Lintelo, klassieke homeopathie 

Paul te Lintelo heeft zich sinds zijn 22e jaar verdiept in de klassieke homeopathie, hij volgde de opleiding tot arts aan het Leids Universiteit Medisch Centrum en behaalde zijn bull in 1978. Vervolgens studeerde hij aan het Royal London Homeopathic Hospital, waarna hij zich vestigde als arts voor klassieke homeopathie te Den Haag.

Hij beschikt over een rijke praktische ervaring en intuïtieve gave om de mens in zijn geheel te zien, en zoekt met u mee naar de diepere oorzaken van uw klachten.

U kunt bij hem terecht voor een coaching gesprek in Oudenbosch, waar hij sinds 2013 woont.

Hij luistert in alle rust en met speciale aandacht naar de taal van uw lichaam en komt veelal samen met u tot duiding van uw klachten.

Tarief op aanvraag.
 

                                             EEN AFSPRAAK MAKEN
Paul te Lintelo 
Stuur een whatsapp bericht naar 0612161602 (niet bellen) of stuur een email met uw mobiele tel nr. naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 
Wij nemen daarna contact met u op om nader af te stemmen.

 

Praktijkadres: Franciscuslaan 11, 4731 TZ Oudenbosch, 100 meter vanaf het NS-station.   

 

Mentor/ supervisor klassieke homeopathie op aanvraag

  

Voor zelfmedicatie: koop een homeopathische huis-/reis-apotheek .....

Homeopathie biedt de mogelijk om met een ‘huis of reis-apotheek’ in huis zelf direct een behandeling in te zetten bij tal van acute klachten.

Zoals bij koorts, griep, verstuiking, keelpijn, bronchitis, hoest, blaasontsteking, diarree, oorontsteking, maagpijn, misselijk,  buikpijn, menstruatie klachten, huidaandoeningen, steenpuisten, etc etc.

Ik kan als voorheen (meer dan 45 jaar) homeopathisch arts niet genoeg benadrukken hoe direct en krachtig homeopathie werkt in bovengenoemde spoedeisende gevallen.

Disclaimer: LET WEL, het is eerste-hulp en het ontslaat u niet om tijdig geneeskundige hulp in te roepen van uw huisarts of specialist.

 

Waar koopt u een homeopathische huis-/reis-apotheek?:

Kijk op de ledensite van Vereniging Homeopathie voor een handleiding eerste-hulp homeopathie : https://www.vereniginghomeopathie.nl/ledenvoordelen/ 

De Hahnemann apotheek in Heiloo heeft een goede eerste-hulp apotheek in de aanbieding : https://webshop.hahnemann.nl 

Voor een huisapotheek van het merk Helios (UK) kijk bij boekhandel Merlijn/testdozen aanmerkelijk (goedkoper): https://www.merlijnboekhandel.nl/test-boxes

Zo duur hoef het dan niet te zijn, 36 middelen vanaf ongeveer 42€ (Helios) en 130€ (VSM)- let wel u geniet bij VSM 30€ ledenvoordeel als u lid bent van de Vereniging Homeopathie (voor 41€ per jaar met vele andere voordelen).

Koop tegelijk ook een boekje over eerste hulp homeopathie voor de nodige informatie.

 

 

Voor verdere zelfmedicatie homeopathie : de Bachbloesems en de Celzouten van dr. Schüssler

https://www.janetelintelo.nl/healing-met-bloesems/ voor nadere oriëntatie Bachbloesems

https://www.bloesemremedies.com voor info en verkoop celzouten en de Healing Herbs (Bachbloesems)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Deel deze pagina met je netwerk:

Aanvullende gegevens