Zoeken

Profielschets

Paul te Lintelo, arts voor Mind-Body Geneeskunde

All-round natuurarts, klassiek homeopaat en getraind in shiatsu therapie.

Meer dan 40 jaar praktijkvoering heeft Paul enthousiaster gemaakt dan ooit, als all-round arts. All-round omdat hij de kennis uit de reguliere geneeskunde naadloos weet te integreren in zijn holistische aanpak vanuit de moderne biologische geneeskunde. Enthousiast omdat hij iedere dag nog bijleert door verwondering te hebben voor de mens als uitzonderlijk fenomeen, functionerend in een veld van welhaast onbeperkte mogelijkheden. De moderne quantum geneeskundige visies, zoals beschreven in het boek ‘Het Veld’ van Lynn McTaggart en de epigenetica naar aanleiding van de research van Bruce Lipton (boek: de biologie van de overtuiging) boeien hem daarbij uitermate.  


Paul heeft de kans gehad te studeren bij Dr Margery Blackie, arts voor klassieke homeopathie in London, destijds hofarts van het Engels koningshuis. Voorts bij Dr Mathias Dorsci, stichter van de Weense school voor homeopathie.

Door zijn rijke en lange ervaring heeft hij zijn gevoeligheid weten te ontwikkelen wat maakt dat hij in de praktijk meer en meer gebruik kan maken van zijn intuïtie en spiertesten voor betere diagnostiek en behandeling. De laatste 20 jaar werkt hij in de praktijk samen met zijn vrouw Jane, die met haar hooggevoeligheid een welkome aanvulling is in diagnostiek en behandeling. Zij is ook degene die door haar creatieve geest succesvolle behandelprotocollen maakt en eigen bloesem-remedies en edelsteen-essences ontwikkelt.

Vitaal oud worden, voorkom vroegtijdige veroudering en herstel het immuunsysteem

Paul's focus is vooral gericht op vitaal en blij oud worden. Daarbij is hij met name geïnteresseerd in het bestuderen van gezonde mensen. Hoe stimuleer je gezondheid? Hoe kan een wakkere en positieve geest bijdragen aan een gezond, lang en gelukkig leven? Maar ook hoe ontdek je vroegtijdig signalen die wijzen op een beginnende ziekte? En hoe keer je een ziekte om in gezondheid en vitaliteit?

Paul maakt uiteraard ook gebruik van de reguliere diagnose technieken om ernstige afwijkingen tijdig te herkennen en nader te laten onderzoeken in het ziekenhuis, of bij uw eigen huisarts. Veiligheid voor de patiënt staat daarbij voorop.

Voor het maken van een afspraak

kijk op onze afsprakenpagina.
Of bel direct 06-1216 1602  (voicemail inspreken of een SMS-bericht)

*Zie video AVIG: https://youtu.be/xXilt2Mc6fcDeel deze pagina met je netwerk:

Aanvullende gegevens