Zoeken

Profielschets

Jane te Lintelo, therapeut en levenscoach

 

Jane te Lintelo, therapeut en levenscoach

Ruim 24 jaar werkt Jane ‘zij aan zij’ met haar man Paul, arts voor Integrale Geneeskunde. Zij drukt duidelijk haar eigen stempel op de praktijk. Niet in het minst omdat zij hooggevoelig is en direct in staat is de werking van natuurlijke geneesmiddelen waar te nemen in haar eigen lichaam. Door deze gevoeligheid kan zij met de biosensor in hoge mate van nauwkeurigheid het bio-elektrisch veld uitmeten bij de patient voor heldere diagnoses. Ook lijken edelstenen in haar handen tot leven te komen.

Jane’s gevoel voor taal en woord en scherpe waarnemingsvermogen zet zij in bij personal coaching, om mensen helder in zich zelf te laten kijken om zelf tot de conclusie te komen hoe het een en ander tot de aandoening heeft geleid. De coaching werkt verruimend, rustgevend en zet het menselijk potentieel aan tot gezondheid en verdere ontplooiing van zijn of haar leven. Haar humor is aanstekelijk en zij vermijdt ook de scherpe confrontatie niet als dat nodig is om iemand wakker te schudden.

Liefde en moeiteloosheid

Jane heeft de kans gehad de praktijkschool te doorlopen bij haar man Paul. Voorts liet zij zich in hoge mate inspireren door de arts Roy Martina met zijn Omega Health Coaching, de bloesemtherapie van Dr. Edward Bach en door Paul Liekens met de NLP (Neuro-Linguistisch Programmeren). Maar wij zouden haar te kort doen door voorbij te lopen aan haar eigen creativiteit en vindingrijkheid, daar waar het ontwikkelen van nieuwe op het ‘lijf geschreven’  gezondheidsprogramma’s betreft. Jane moedigt altijd mensen aan contact te maken met hun creatieve vermogens, dicht bij hun eigen bron van ‘oorspronkelijk zijn’ en het weten van hun eigen hart.

Haar focus is vooral gericht op geluk, liefde en blijdschap. En om het leven de glans te geven van moeiteloosheid. Samen met Paul vormt zij een duo dat ‘medisch gezien’ niets uit de weg gaat.

De praktijk maakt uiteraard ook gebruik van de reguliere diagnose technieken om ernstige afwijkingen tijdig te herkennen en nader te laten onderzoeken in het ziekenhuis, of bij uw eigen huisarts. Veiligheid voor de patiënt staat daarbij voorop.

Bachbloesems: zie de website van Jane te Lintelo: www.janetelintelo.nl  en ontdek de helende en transformerende kracht van Bach-bloesemremedies.

Voor het maken van een afspraak

kijk op onze afsprakenpagina.
Of bel direct 06-1216 1602  (voicemail inspreken of een SMS-bericht

 Deel deze pagina met je netwerk:

Aanvullende gegevens