Zoeken

Medische Praktijk Te Lintelo is gevestigd te Den Haag en Oudenbosch.

Ontdek de helende en transformerende kracht van Dr. Bach-bloesemremedies, Edelsteen-remedies en vele andere energetische remedies uit de natuur

 

Stress, niet lekker in je vel, snel gepikeerd......

Lijkt het vaak of je leven geleefd wordt? Is het alsof je wordt meegesleurd door de omstandigheden die je dagelijks tegenkomt...

 

Bevrijdende aanpak met Jane te Lintelo (master NLP-coach en bloesem/edelsteen therapeut) en Paul te Lintelo (arts holistische geneeskunde):

Je kan een afspraak maken voor een een medische behandeling en je daarbij laten inspireren door de wijsheid van bloesems en edelstenen.

Wij werken vanuit een energetisch veld verbonden met ieders eigen waarheidscentrum en zoeken daarbij de grenzen op van het onbekende en onbewuste: 'beyond' dus.

Onze benadering is speels met humor en tegelijk diepwerkend en duurzaam.

Jane en Paul kiezen er vaak voor de patiënt samen te ontmoeten.

Onze benadering is o.a. bedoeld voor chronische terugkerende aandoeningen of onbegrepen klachten, zowel lichamelijk als psychisch.

 

 

Klik hier op onze afsprakenpagina of vraag direct een afspraak aan  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Zie ook de speciale website van Jane te Lintelo over de Bach-bloesems: www.emotie-ehbo.nl 

Op deze site vind je simpele handvatten om jou te helpen straks weer lekker in je vel te zitten.

 Deel deze pagina met je netwerk:

Aanvullende gegevens