Zoeken

Medische Praktijk Te Lintelo is gevestigd te Den Haag en Oudenbosch.

Hoe stress in goede banen te leiden op een eenvoudige en blijvende manier

Hoe een goed gesprek met volledige aandacht, de Sedona Methode, Focusing Techniek en Emotional Freedom Techniques (EFT), Mindfuness en Hart-Coherentie (HRV) uw emoties kunnen reguleren en uw stress-klachten kunnen verminderen.

 

De Sedona methode is een unieke en simpele techniek om ongewilde negatieve emoties, gevoelens en gedachten los te laten. De methode heeft bewezen stress te reduceren en de belemmeringen weg te halen die mensen afhouden van het bereiken van hun doelen. De methode bestaat uit een aantal ongelofelijk simpele technieken, die gemakkelijk te leren zijn.

Een Harvard medische studie heeft de effectiviteit van de methode aangetoond.

De methode zorgt voor kwijtraken van stress en spanningen, verbeteren van relaties, loslaten van angsten, bevrijden van emotionele trauma’s, vinden van innerlijke vreugde en vrede, ervaren van tomeloze energie en nog veel meer.

De Sedona methode is meer dan 30 jaar geleden ontwikkeld in Amerika.

Kijk ook op de Amerikaanse website voor meer informatie: www.sedona.com  

 

Focusing:

"Focusing" is a process for helping your mind listen to the wisdom of your body.”

In een proces van stilte en naar binnen keren met je aandacht begeleidt de arts u door een proces van herkennen en loslaten van stress in uw lichaam, op een verrassende eenvoudige en plezierige manier.

Voor meer informatie over ‘Focusing’:

http://focusing.org   

 

 

 Deel deze pagina met je netwerk:

Aanvullende gegevens